9.24.2013

Smaržas valdzinājums.

Jā, nu tas brīdis neapšaubāmi ir klāt, vasara tika aizvadīta un tās vietā iestājās rudens ar savām dzestrajām lietus lāsēm, kas krītot pamīšus mijas ar košajām koku lapām, ik pa mirklim palutinot ar kādu siltāku saules stariņu... Bet šoreiz ne par to stāsts, šobrīd vēl mazliet pakavēšos atmiņās par vasaras valdzinošajām smaržām - smaržām dušas kabīnē. 
Tā kā vasaras periodā mana ķermeņa ādas stāvoklim nebija nepieciešams pievērst pastiprinātu uzmanību (mitrināšana, barošana utt), mani pārņēma atkarība no smaržas. Katru rītu vēlējos iesākt ar kādu citu aromātu, kas iedvesmotu aktīvai dienai, savukārt vakarpusē ar savu aromātu atslābinātu no aizvadītās dienas piedzīvojumiem. Tā rezultātā vanasistabas plauktiņā sakrājās tāda diezgan paliela kaudzīte ar dušas želejām. Turpmāk gan visas bundžiņas centīšos iztukšot un uz tālākām rudens dienam gan būs vairāk jāpievērš uzmanība mazgāšanās līdzekļiem ar kopjošajām īpašībām.

Te nu atrādu pāris no pēdējām, kas sagaidījušas rudeni:

* Wellness Beauty Kakao&Jojoba un Mandarine&Joghurt dušas krēmi - ļoti maiga un jauka smarža, sevišķi ar mandarīniem. Agrāk Drogās bija arī ķermeņa krēms. Smaržoja pasakaini, diemžēl pārdošanā vairs neesmu manījusi.
* Superdrug Strawberry&Raspberry dušas želeja - no visa Superdrug piedāvātā klāsta šī patīk vislabāk. Ķermenis pēc mazgāšanās vēl ilgi smaržo.
* Fa Nutri skin un Pink Passion dušas želejas - standartiņš. Parasti tiek ņemtas, ja nekas cits neiekrīt acīs.
* Dulgon Rich Care dušas krēms - nesaskatu nekādu atšķirību starp šo vai Isana. Putot jau puto, bet tās smaržas ''piegarša'', kas nedaudz sitas cauri tomēr nepatīk.
* Anatomicals Rose&Jasmin dušas želeja - manam degunam galīgi nesaistoša smarža. Iepakojums gan foršs.
* Radox Relax dušas želeja - pēdējais vasaras pirkums. Dušas želeja ar relaksējošu aromātu. Grūti gan pateikt cik ļoti tā tiešām atslābina, bet smaržo samērā patīkami.
Kopumā visi mazgāšanās līdzekļi, kaut gan katrs ar savām īpašībām, kā tādi liekas samērā līdzīgi, lielākoties atšķirās tikai smarža vai konsistence.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru