9.28.2013

LUSH Dark Angels jeb Nakts Enģelis.

Nakts Enģelis nosaukuma vistiešākajā nozīmē, jo melns tik tiešām ir viss - cik melni pirksti, tik melna seja un tik pat melna arī visa izlietne. Bet vai tas ir visas ķēpas vērts?
Produkta apraksts: 

LUSH Nakts Enģeļa sastāvs: Rhassoul Mud, Cold Pressed Avocado Oil (Persea gratissima), Glycerine, Powdered Charcoal, Black Sugar (sucrose), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Perfume, Linalool, Sandalwood Oil (Santalum album), Rosewood oil (Aniba rosaeodora).

Balstoties uz sastāvu, šo skrubi/attīrītāju ieteicams lietot taukainas un pusaudžu ādas kopšanai, jo kokogles ekstrakts skrubja sastāvā  ir izcils absorbējošs līdzeklis, bet vokado eļļa līdzekļa sastāvā mīkstina ādu, savukārt rožu un sandal koka eļļas nomierina ādu.

Produkta lietošana ir pavisam vienkārša - neleilu produkta gabaliņu plaukstā jāizšķīdina ar siltu ūdeni. Maisījumu jāuzklāj uz sejas ādas ar masējošām kustībām. Vēlāk vienkārši jānoskalo ar siltu ūdeni. Sejas krēma uzklāšana pēc izvēles.
Mana pieredze:

Mainoties sezonai, mainās arī manas sejas stāvoklis. Šo produktu sāku lietot vasaras beigās, kad sejas āda bija pavisam taukaina ar paplašinātām porām, savukārt rudenī āda sāk palikt vietām sausa/plēkšņaina, bet t.zona joprojām ir problematiska, tāpēc šis skrubis attīrītājs ir tieši tas, kas nepieciešams manai ādai .

Sākot lietot šo produktu uzreiz pamanīju atšķirību. Poras uz deguna kļuva nemanāmākas un samazinājās tā nejaukā sejas taukainuma sajūta. Pēc lietošanas seja izskatās manāmi gludāka, maigāka un matētāka. 

Vasarā pēc produkta lietošanas neprasījās lietot sejas krēmu, jo produkts nerada sausumu sajūtu, bet uz rudeni tomēr lietoju krēmu.

Kopumā tiešām iesaku izmēģināt šo skrubi/attīrītāju. Pietam super pozitīvi ir tas, ka produktu ir iespējams iegādāties uz svaru. It sevišķi, ja nepieciešams samērā mazs daudzums, lai panāktu rezultātu diezgan ātrā laika posmā. Vienīgais trūkums ir samērā lielā ķēpa ar lietošanas veidu, kas īstenībā nemaz tik ļoti neapgrūtina, jo viss taču ir notīrāms.=)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru