11.04.2013

Acu laineri - Catrice un Artdeco (1.daļa).

Elegantas acu plakstiņu kontūras nav īslaicīga dekoratīvās kosmētikas tendence, bet klasika, kurai jau gandrīz gadsimtu seko katra sieviete, kura vēlas padarīt savu acu skatienu neatvairāmu. Šoruden īpaši aktuāli ir kaķa acs formas zīmējumi. Tos iesaka veidot ar dažāda biezuma un garuma līniju palīdzību. Jāsaka, novilkt līdzenu kontūrlīniju, tā ir māksla, taču šoreiz ne tik daudz par zīmēšanas tehnikām, bet pašiem vaininiekiem – laineriem...
Jāsaka, es pati šīs melnās smukumlīnijas esmu sākusi zīmēt uz acīm pavisam nesen, tāpēc priekšā vēl ir daudz produktu, kurus izmēģināt, bet iesākumam pastāstīšu par 2 flomīšveida laineriem no 'dārgāka' un 'lētāka' gala.

Piebilde: Produktus lietoju bez acu ēnu bāzes, tāpēc rezultāti lietojot bāzi varētu atšķirties. Un man ir samērā taukani plakstiņi, tāpēc produkta uzvedība varētu atšķirties.

Catrice Superfine Eyeliner Pen, tonis 01Black Bindi - ražotājs sola, ka mitrā acu kontūrlīnija ir radīta priekš profesionālas līnijas novilkšanas un tas ir ilgnoturīgs. Grimma papildināšanai ar smalko uzgali viegli uzzīmēt papildus ornamentus.  
Forma - lainera uzgalis šaurs un pagaršs, ar spicu galu.
Kontūrlīnija - gar pašu skropstu maliņu ļoti viegli un bez kļūdām novelkama tieva līnija.
Smērēšanās - nesmērējas.
Noturība - laba, bet, stundām mainoties, tonis nedaudz izbalē.
Noņemšana - nekādu problēmu, ļoti viegli notīrāms.
Cena - pieņemama, zem 3Ls.
Iespaids - kādas pirmās trīs/četras reizes biju sajūsmā par šo laineri, bet tad uzgaļa gals kļuva sauss un produkts uz acīm sāka klāties nevienmērīgi.

Artdeco Long Lasting Liquid Liner, tonis 01 Black - ražotājs sola, ka produkts ir ne tikai ilgnoturīgs, bet pat ūdens noturīgs. Nodrošina vienmērīgu krāsas pārklājumu un nekādu smērēšanos. Nesatur smaržvielas, bet tomēr nav ieteicams  lietot kontaktlēcu nēsātājiem.
Forma - lainera uzgalis samērā plats.
Kontūrlīnija - vidēji plata, priekš ievas līnijas novilkšanas ir nedaudz jāpieliek pūles.
Smērēšanas - draudzība neizveidojās, liec kā gribi – augšējais plakstiņš būs melns.
Noturība - manā gadījumā šausmīga.. smērējās, līnija izbalēja.
Noņemšana - viegla, iet nost pat ar ūdeni, kaut gan minēts, ka ir ūdens noturīgs.
Cena - daudz par augstu, uz atlaidēm pa 6ls ar kapeikām.
Iespaids - liela vilšanās, bet būšu priecīga dzirdēt kādu pozitīvu atsauksmi.

Salīdzināšanai abi uzgaļi - Ardeco un Catrice.

Ja ir kādi jautājumi vai komentāri droši raksti! =)

3 komentāri:

  1. Vēl joprojām esmu perfektā leinera meklējumos, tagad zināšu vismaz vēl divus, kas nav īpaši uzmanības vērti. :] Paldies! ^^ Tāpat nepērku šos pildspalvveidīgos, jo visi vienmēr ātri izžūst,.
    Tieši tagad, kad kaķacs īpaši modē, izdomāju no šķidrajiem laineriem mazliet atpūsties [šobrīd nav neviena ;D], kaut arī piecus gadus tā bija ikdienas rutīna.

    AtbildētDzēst
  2. Tā izžūšana ir tāpēc, ka nepareizi uzglabā. šos flomastera veida lainerus ir jātur horizontāli, tad tie tik ātri neizžūst. ;)
    Ja uz plakstiņa neturas neviens laineri, tad varbūt pamēģināt gēla laineri, kas ir noturīgāks un ar kuru ir vieglāk darboties?

    AtbildētDzēst
  3. Pašlaik man favorītos ir Essence ūdensnoturīgais laineris ) Patīk, ka tas neizmērējas un turas visu dienu...uz dienas beigām var nedaudz plaisat, bet tas nav tik ļoti pamanāmi! ;) + super draudzīga cena - zem 2 Ls :) Bet flomasterveidīgie man visi vai nu izžuva, vai uzgaļi deformējās un vairs nevilka precīzu līniju!

    AtbildētDzēst