10.22.2013

Kontaktlēcas internetā.

Viens ir skaidrs - kontaktlēcas visizdevīgāk ir pasūtīt interneta veikalā. Ātri, viegli un bez pārmaksas. Nu jau arī Latvijā ir pieejami daudzi interneta veikali, kuri piedāvā izdevīgus lēcu iegādes piedāvājumus. Tomēr, bieži vien, nākas novērot, ka cilvēki līdz galam nav infomēti par interneta veikalu servisa kvalitāti un nezin, kur vislabāk veikt lēcu pasūtījumu, tāpēc šoreiz pastāstīšu par vienu no iespējām - kontaktlecas24.lv
Kā jau iepriekš minēju, ir daudzi interneta veikali, kuri piedāvā lēcu pasūtīšanu internetā. Vieni no atpazīstamākajiem šobrīd ir manaslecas.lv, visaslecas.lv, optika1.lv un kontaktlecas24.lv utt., kur arī šoreiz veicu savu pasūtījumu vadoties pēc lielākajām atlaidēm.

Post24 pakomātā sūtījums pie manis nonāca divu darba dienu laikā. Saņemot paciņu nedaudz sabijos, jo iepakojums bija manāmi saburzīts, bet tā kā paciņas iekšpusē ir 'burbulīši', pasūtījumam viss ir kārtībā. Arī pašas lēcas ir kvalitatīvas. Tomēr jāpiebilst, ka krietni mazsvarīgākas un mazāk saudzējošas lietas ir bijušas iepakotas drošāk.
Pasūtijumam klāt tika pievienota arī akcijā solītā dāvana - ziepītes. Protams, cerēju uz kādu papildus lēcu pāri, sevišķi krāsaino, bet tā vietā tikai bukletiņš (skat.pirmo att.). Siekala līdz zemei, bet mierinājumam vismaz motivējošs sauklis uz ziepēm. Labi, labi jokus pie malas.
Lēcas, kuras pasūtīju ir Biofiniy, bet esmu lietojusi arī Acuvue Oasys un Air Optix Aqua, tāpēc, ja rodas kādi jautājumi par kontaktlēcām, tad droši jautā!=)
Kopumā pasūtījuma kvalitāte mani apmierināja un domājams arī turpmāk, ja būs vilinošs cenu piedāvājums, veikšu pasūtījumus no kontaktlecas24.lv.

Kam Tu dod priekšroku - kontaktlēcu pirkšanai interneta veikalā vai optikā? 


ATCERIES! Pirms lieto kontaktlēcas, konsultējies ar acu ārstu.

4 komentāri:

  1. es pērku veikalā - ņemot vērā faktoru, ka es diezgan pēkšni atceros/izdomāju, ka vajag jaunas kontaktlēcas, tad veikalā tās var dabūt uzreiz un nav jāgaida.
    bet es esmu skatījusies arī neta veikalus - lētāk ir nedaudz, tā kā to varbūt nākotnē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šajā rakstā apskatīju tikai interneta veikala parocības, protams, arī no veikaliem ir savs labums. Kur nu vēl, ja pat Drogās dažas lēcas var iegādāties.=D

      Dzēst
  2. Man tieši pasūtot no interneta sanāk pārmaksāt, tāpēc pērku tikai veikalā! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad pieņemu, ka tas ir atkarīgs no kontaktlēcu veida vai arī atlaižu variācijām veikalos. =)

      Dzēst