10.06.2013

Garnier 5sec Perfect Blur.

Garnier 5sec Perfect Blur nav mitrinošs līdzeklis, tas nav tonālais krēms, tas ir vairāk nekā dekoratīvās kosmētikas bāze. Tas ir Garnier JAUNAIS ādas virmu izlīdzinošais līdzeklis -- par kuru arī pastāstīšu nedaudz vairāk.

Garnier 5sec Perfect Blur ir ādas virsmu izlīdzinoša  un ādas izskatu uzlabojoša dekoratīvās kosmētikas bāze. Ražotājs sola, ka lietojot šo grima bāzi, gaismas tehnoloģija padarīs mazāk redzamas: 
        * grumbas, 
        * ādas nepilnības,
        * vaļejas poras, 
        * sejas spīdumu.
 
Kā tas darbojas?

Maskējošais sastāvs ir jaunākās, novatoriskās tehnoloģijas radīts, tas satur augstu gaismu atstarojošu daļiņu koncentrāciju ar izcilām optiskajām īpašībām. Izkliedējot gaismu visos virzienos, acīmredzamās ādas novecošanās pazīmes (grumbiņas, ādas nepilnības, nevienmērīgs ādas tonis, poras utt.) tiek padarītas mazāk manāmas, un āda uzreiz izskatās jaunāka, gludāka un starojošāka.
 
Mana pieredze:

Produktam ir ļoti neuzkrītošs iepakojums un tūbiņa ir viegli lietojama, jo tai ir izspiežams pumpītis, ar kura palīdzību var viegli kontrolēt produkta lietošanas daudzumu. Pats produkts ir maigi rozā krāsā, ar vidēji biezu konsistenci. Uz sejas klājas ļoti viegli un uz sejas uzreiz ir sajūtama maiguma un gluduma sajūta.
Pašreiz, manai ādai ir nosliece uz sausumu ar problemātisku t.zonu. Sejas āda ir matēta, bet ar nedaudz nevienmērīgu sejas toni. 
(sevišķi tagad, kad bieži mainās temperatūra - telpas, tad āra un otrādi utt.)

Uzklājot produktu uz sejas cerēju panākt super vienmērīgu sejas toni, kas pie reizes arī maskēs ādas nepilnības (mazās pumpiņas, poras). Nedaudz tomēr vīlos, bet lietojot papildus artilēriju (bb, tonālais, pūderis utt) tiek panākts vēlamais efekts. Kopumā mani secinājumi:

* produkta vislabākā iedarbība novērojama uz deguna - poras tiešām tika nedaudz nomaskētas,
* pat uz matētas sejas, tonis kļūst manāmi matētāks,
* diemžēl, nevarētu teikt, ka sejas tonis kļuva ievērojami vienmērīgāks, bet efekts ir jūtams
* grūti spriest arī par grumbiņu samazināšanos, jo man vienkārši tādu nav,

* tā kā neesmu tonālo krēmu cienītāja, jo nepatīk tā ''smaguma sajūta'', iepriecināja, ka Garnier 5sec Perfect Blur pēc uzsklāšanas uz sejas nevar sajust, 

* ne visai patīk tas, ka sejai pieskaroties ar rokām var just, ka kaut kas ir virsū - sajūtas samērā līdzīgas kā uzliekot treknāku sejas krēmu, papildus jūtams arī sejas maigums,
* kaut gan produktam pildot bāzes funkciju uzliekot pūderi, tas turējās tikai nedaudz ilgāk kā parasti, koptēls man tomēr patīk labāk ar šo produktu, nekā bez, jo seja izskatās nedaudz svaigāka,
* lietošana ir pavisam vienkārša - produkts jāuzklāj pēc ikdienas krēma lietošanas, bet zem tonālā krēma, pūdera utt. Personīgi es, citreiz lietoju tikai šo produktu savienojumā ar ikdienas krēmu,
* pozitīvi, ka produkta tilpums ir 30 ml, kas ir daudz, līdz ar to pietiks ilgam laikam.
 
!!! Mazai piebildītei, zem produkta izmēģināju dažādus sejas krēmus un uz manas sejas vislabākā draudzība izveidojās ar Sto Receptov Krasoti krēmu ar citroniem.

Šķiet, ka visu esmu pateikusi, tā ka meitenes, vērtējat pašas cik liela jums ir nepieciešamība vai gribēšana  pēc Garnier 5sec Perfect Blur. Ja rodas jautājumi droši rakstat! =)

1 komentārs: