10.15.2013

Kā smaržo tavs rudens?

Man vienmēr ir paticis kā smaržo rudens. Tieši pēc smaržas sajūtu gadalaiku maiņu, jo katram ir tā sava īpašā, kas liecina, ka tas nu ir klāt. Prieks manis šī rudens smarža  ir Antonio Banderas ''Her Golden Secret'' - valdzinošs smaržu aromāts, kuram ir grūti pretoties... 
 Pirms kāda laika gāju uz veikalu pilnā pārliecībā, ka iegādāšos BOSS Jour Pour Femme smaržas, bet, skatam pie jaunumiem, pavērās valdzinoša spāniete Antonio skavās. Jau ar pirmo pūtienu sapratu, ka smaržas būs manas, Her Golden Secret:   

sākuma notī sajaucas persiku, ābolu, bergamotes un apelsīnu kokteilis,
sirds notī jūtamas upenes, apelsīnu zieni un gardēnija,  
beigu notī sajūtama vaniļa, muskusa, tonka pupas, ciedru koks, pačūlijas un kašmira koksnes.

Smaržas piemērotas gan ikdienas lietošanai, gan kādam svinīgākam pasākumam. Tās ir saldas, bet ļoti gaisīgas un vieglas, diezgan noturīgas.
Iepakojums, kā jau zelts, spīd un laistās no visām pusēm. Pie korķīša piestiprināta atslēdziņa. Nekas pārāk oriģināls un neredzēts, tomēr joprojām piemīlīgi. Smaržām līdzi nāca arī rokas sprādze, kuri piestiprināta tāda pati atslēdziņa ar mazu slēdzenīti. Kopumā man patīk Her Golden Secret mārketinga koncepcija. Aprakstu lasīt šeit!  

A game with high stakes…
A man, a woman, a risky bet, a complicit smile…
A secret hidden, a secret revealed…

Vēl tikai jāpiebilst, ka lietojot šīs smaržas tiešām bieži vien gadās dzirdēt arī pa kādam glaimojošam komplimentam, kas izskan no vīriešu puses. Ironiski. Bet paturpinot komplimentu tēmu, jāatminās smaržas, kas tika lietotas  vasaras periodā -  Lanvin ''Merry me'', kur uzslavas tika saņemtas ne tikai no pazīstamajiem, bet arī vienkārši sastaptiem cilvēkiem uz ielas.
Nobeigumā vēlos tikai atgādināt, kā būtu pareizi jālieto smaržas:

1) Smaržas nevajadzētu lietot par daudz. Bieži vien cilvēki domā - ja jau es pats šīs smaržas nejūtu, tad neviens cits arī nejutīs, bet visbiežāk ir tā, ka cilvēks pats savas smaržas nejūt, bet citi jūt, līdz ar to smaržas jālieto ar mēra sajūtu. 
2) Smaržas vajadzētu lietot uz ādas nevis apģērba, jo parasti smaržas savu īsto raksturu parāda, atrodoties uz cilvēka ādas, sajaucoties ar dabīgo cilvēka smaržu. 
3) Ieteiktu nejaukt vairākas smaržas, jo tad tiek radīts nesaprotams kokteilis. 

UN KĀ SMARŽO TAVS RUDENS?

1 komentārs:

  1. es arī gāju uz veikalu pēc Boss ar Gvinetu Paltrovu reklāmā, bet beigās tomēr izšķīros par Burrberry Body, kuras gribēju jau sen. Ļoti komfortablas smaržas un tieši rudenim

    AtbildētDzēst